Podjetje PUCIHAR se ukvarja s proizvodnjo radiatorskih konzol, cevnih držal ter drugega pribora za montažo centralnega ogrevanja. Proizvajamo še vrsto drugih proizvodov iz pločevine in plastičnih mas. Potrebe na trgu nam narekujejo, da stalno razvijamo nove in tehnološko dovršene izdelke. Z ekipo projektantov, orodjarjev ter tehnologov lahko v našem podjetju zelo hitro realiziramo ideje in potrebe v proizvodnjo in izdelke. Prilagodljivost in izkušnje nam pomagajo pri uspehih na domačem in tujem trgu ter nam omogočajo dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji.

Z vlaganji v nove stroje in orodja ter nove proizvodne tehnologije poskušamo zadovoljiti tudi najbolj zahtevne kupce. Naš cilj je, da kupec dobi kvaliteten izdelek v dogovorjenem času.

Naše podjetje se odlikuje po širokem spektru pribora za pritrjevanje radiatorjev, cevi in drugih izdelkov v ogrevalni tehniki. S proizvajalci radiatorjev in monterji centralnega ogrevanja sodelujemo pri iskanju novih rešitev za hitrejšo in enostavnejšo montažo radiatorjev. Dolgoletne izkušnje in sodobna tehnologija na področju preoblikovanje pločevine in brizganje plastike zagotavljajo najvišjo kvaliteto naših proizvodov. Zavedamo se, da zadovoljstvo kupcev lahko dosežemo le s kvalitetnimi storitvami, pričakovanimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Z nenehnim investiranjem v nove proizvodne procese in nove proizvodne prostore, skrbimo tudi za varno in ekološko ustrezno delovno okolje zaposlenih. Oblikovanje in izboljševanje zdravega in varnega delovnega okolja odraža skrb za zaposlene in odnos do okolja v katerem delamo in živimo.


V letu 2013 smo pridobili certifikata ISO 9001 in ISO 14001.

Kodeks trajnostnega poslovanja Pucihar-P d.o.o.

Ekomiška
Hvac Slovenia
Obrtnacona
Patron
Pucicup

Podjetje PUCIHAR
se ukvarja s proizvodnjo radiatorskih konzol, cevnih držal ter drugega pribora za montažo centralnega ogrevanja. Proizvajamo še vrsto drugih proizvodov iz pločevine in plastičnih mas. Potrebe na trgu nam narekujejo, da stalno razvijamo nove in tehnološko dovršene izdelke.

Z ekipo projektantov, orodjarjev ter tehnologov lahko v našem podjetju zelo hitro realiziramo ideje in potrebe v proizvodnjo in izdelke. Prilagodljivost in izkušnje nam pomagajo pri uspehih na domačem in tujem trgu ter nam omogočajo dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji.